ŞANLIURFA / HARRAN - Tahılalan Ortaokulu

Şbt

BİGEP projesi kapsamında LGS öğrencilerimizle toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda öğrencilerimizin son durumu hakkında bilgi aldık, akademik başarı olarak hangi seviyede olduklarını etkili ders çalışma LGS sınavına hazırlanma konusunda öğrencilemizi bilgilendirdik.

Ara

8. sınıf öğrencilerimizi LGS ye hazırlık kapsamında düzenli olarak denemelerle sınava hazırlıyoruz ve başarılarının arttırılması için gerekli çalışmaları yapıyoruz.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Türkçemizde söylenmesi zor olan kelimelerin öğrencilerimiz tarafından söylenmesi ve telafuz edilmesi çalışmaları yaptık. Daha sonra kitap okuma yarışmalarıyla öğrencilerimiz arasında okuma rekabetini arttırmaya çalıştık.

Ara

İlçemiz genelinde gerçekleştirilen Pamuk Çocuklar Okuyor Geleceğini Dokuyor Projesi kapsamnıda tüm öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmayı ve okumayı sevdirmeyi hedefliyoruz.

Ara

Milli eğitim müdürümüz Mehmet ASUTAY okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.

Ara

Öğrencilerimiz yerli malı haftasını kutladı.

Ara

Okul müdürümüz Abdülbaki ŞAHİN ve öğretmenlerimizle beraber okulumuzu yenileme çalışmaları yaparak gelecek nesillerimize daha iyi bir eğitim yuvası oluşturuyoruz.